Evenementen

Dit jaar zijn we weer aanwezig bij verschillende wedstrijden van DOTO in sporthal "De Zijde" en bij het evenement "Kom in de Kas"

Op verzoek van organisatoren van evenementen zoals o.a. paarden- en ponyconcoursen, hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien en andere sportevenemeten verleent onze EHBO vereniging ondersteuning. Er wordt dus regelmatig een beroep op ons gedaan en sommige evenementen mogen zelfs niet plaatsvinden zonder onze hulp. Laat het niet doorgaan van een evenement niet van onze afwezigheid afhangen.

Meld je daarom aan als hulpverlener bij een van de evenementen uit de agenda. Alle hulp is welkom, dus ook een dagdeel of een uurtje is mogelijk.

Voor meer informatie over EHBO bij evenementen of voor het aanmelden als eerste hulpverlener bij een evenement uit de agenda, kunt u contact opnemen met:

evenementen@ehbo-bergschenhoek.nl