Evenementen

Dit jaar zijn we weer aanwezig geweest bij verschillende wedstrijden van DOTO in sporthal "De Zijde" op zaterdag 17 maart, zaterdag 7 en 21 april. Op zaterdag 2 juni zijn daar we ook weer van de partij. Ook zijn we bij het evenement "Kom in de Kas" en op Koningsdag 27 april in Bergschenhoek aanwezig geweest.

Op verzoek van organisatoren van evenementen zoals o.a. paarden- en ponyconcoursen, hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien en andere sportevenementen verleent onze EHBO vereniging ondersteuning. Er wordt dus regelmatig een beroep op ons gedaan en sommige evenementen mogen zelfs niet plaatsvinden zonder onze hulp. Laat het niet doorgaan van een evenement niet van onze afwezigheid afhangen.

Meld je daarom aan als hulpverlener bij een van de evenementen uit de agenda. Alle hulp is welkom, dus ook een dagdeel of een uurtje is mogelijk.

Voor meer informatie over EHBO bij evenementen of voor het aanmelden als eerste hulpverlener bij een evenement uit de agenda, kunt u contact opnemen met:

evenementen@ehbo-bergschenhoek.nl